بیف استروگانف از معروف ترین غذا های روسی است و برخی معتقدند این غذای محبوب نامش را از یکی از اعضای خاندان سلطنتی به نام استروگانو (Stroganov) گرفته است، برخی هم می گویند که نخستین بار یک آشپز روسی به نام الکساندر استراگانف این غذا را با گوشت گوساله، خامه و پیاز در رستورانی در شهر ادسا روسیه طبخ و به نام خودش ثبت کرد.

در ابتدابیف استروگانفرا فقط با گوشت گوساله طبخ می کردند، اما طی سال ها گوشت مرغ در بسیاری موارد جایگزین گوشت گوساله شد روس ها معمولاً استروگانف را با خامه ترش طبخ می کنند، اما امروزه خامه صبحانه را به جای خامه ترش که سبک تر است مورد استفاده قرار می دهند. اگر می خواهید این غذای خوشمزه، لذیذ و آسان را با همه نکات و فوت و فن های آن یاد بگیرید در ادامه با ما همراه باشید.

درست کردن این غذا بر خلاف اسمش کار سختی نیست و غذایی است که خیلی هم زود آماده میشود. در ادامه همراه ما باشید تا مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استروگانف را به شما آموزش دهیم.

سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این سالاد خوشمزه در میان مردم کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود.

همه مون می دونیم که سس مایونز کالری بسیار زیادی داره و برای افرادی که قصد دارن لاغر بمونن مناسب نیست. برای همین، در صورت استفاده از اون حتما به مقدارش توجه کنید و بیش از حد در سالاد به کار نبرید.به دلیل زیاد بودن کالری سس مایونز می تونید از ماست ساده یا کم چرب هم استفاده کنید. در این حالت، میشه از اون در قالب سالاد رژیمی هم استفاده کرد. ولی توجه کنید که ماست نمی تونه زیبایی سس مایونز رو به سالاد بده. استفاده از ماست به جای سس مایونز فقط به سلیقه شما بستگی دارد.

طرز تهیه سالاد اندونزییا گادو گادو از اندونزی به کشور ما اومده اما ما هم یه خرده تغییرات توی موادش اعمال کردیم و مدل ایرانی اون رو تهیه می کنیم! این سالاد خوشمزه و جذاب هم کنارغذاهای گرم و گوشتیمیچسبه و هم میتونه خودش یک وعده شام سبک و رژیمی باشه.

طرز تهیهشیرینی نارگیلیپفکیوشیرینی نارگیلی به سبک قنادیرا با تمام نکات مهم و مرحله به مرحله آماده کرده ایم که شما عزیزان به راحتی و بدون دغدغه این شیرینی خوشمزه و عالی را تهیه بفرمایید.

شیرینی زبان، یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است. که در تمام شهرها و بین همه مردم، محبوبیت بسیار زیادی دارد. این شیرینی به دلیل خشک بودن و داشتن ماندگاری بالا، و همچنین لذیذ بودن غیر قابل وصفش، یکی از انتخاب های ثابت و پرطرفدار برایشیرینی عیدنیز می باشد.

شیرینی زبانرا ازخمیر هزارلایامیل فوی( میل به معنی هزار) تهیه می کنند. در قنادی ها برای تهیهشیرینی زباناز خمیر هزارلای آماده استفاده می کنند. همچنین از این خمیر برای تهیه شیرینی های پاپیونی، دانمارکی وناپلئونیهم استفاده می شود. البته در تهیه شیرینی ناپلئونی می توان خمیر یوفکا یا همان فیلو را نیز به کار برد.
شاید برای شما جالب باشدقالب مخصوص شیرینی زبانکه در قنادی ها از آن برای تهیه این شیرینی استفاده می کنند را ببینید. این قالب ها مخصوص قنادی ها می باشد. اما شما می توانید کاتر یا قالب شیرینی زبان خانگی را از فروشگاه های لوازم قنادی نیز تهیه کنید.

نحوه درست كردن فسنجون با مرغ

طرز درست كردن بيف استراگانف

اموزش درست كردن قهوه با شير

درست كردن حريره بادام

خدمات میهن پرداخت به دانشجویان خارج از ایران

شیرینی ,تهیه ,استفاده ,سالاد ,خوشمزه ,قنادی ,برای تهیه ,تهیه شیرینی ,توجه کنید ,بسیار زیادی ,گوشت گوساله
مشخصات
آخرین جستجو ها