خورش فسنجون با مرغاز محبوب ترین و متفاوت ترین غذاهای ایران است که اصالتا یک غذای گیلانی محسوب می شود.خورشتفسنجونبا مرغاز دل انگیزترین مواد اولیه بهره می برد و به همین خاطر طعم آن به هیچ غذای دیگری شباهت ندارد. طبخ یکفسنجون مجلسی با مرغجاافتاده می تواند نشان دهنده مهارت یک فرد در آشپزی ایرانی باشد.

خورش فسنجان را می توانید با گوشت قلقلی هم درست کنید اما فسنجان با مرغ طرفداران بسیار بیشتری دارد و ظاهر آن هم مجلسی تر است. خورش فسنجان آن قدر خوش طعم است که به سادگی می توانید دستور پخت آن را حتی در سایت های خارجی هم پیدا کنید. عطر یک فسنجان جاافتاده به همراه برنج خوش پخت ایرانی، یکی از لذیذ ترین ترکیب ها برای لذت بردن از وعده ناهار در یک ظهر آفتابی ست.

درطرز تهیه خورش فسنجون با مرغ مجلسیترفندهای زیادی مطرح است و باید چندین بار تمرین کنید تا در طبخ این خورش خوشمزه استاد شوید. شاید فکر کنید که فسنجون یک خورش بسیار سخت و پیچیده است و تهیه آن کار هر کسی نیست؛ اما امروز با شما ساده ترین روش برای پخت یکخورش فسنجون با مرغبی نظیر را به اشتراک می گذاریم. اگر طرفدار این خورش فوق العاده خوشمزه و مقوی هستید، پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

سیب زمینی سرخ کرده رستورانیاز آن دسته پیش غذاهایی است که هوش از سر همه می پراند و البته انواع غذاها باسیب زمینی سرخ کردههم حسابی پرطرفدار هستند. از سوی دیگر همه افراد بدون اغراقطرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده و ترد شدن سیب زمینیرا بلدند. اما تعداد کسانی که می توانند یک پرسسیب زمینی سرخ کرده ترد، پوک و خوشمزه به سبک رستوران های مشهور جلوی شما بگذارند چندان زیاد نیست.

در این مطلب قراره چهار روش طرز تهیهسیب زمینی سرخ کردهرو بهتون آموزش بدیم. بعدش هم درباره کالری سیب زمینی سرخ کرده باهاتون صحبت می کنیم که یکم عذاب وجدان بگیرین و توی خوردن سیب زمینی سرخ کرده زیاده روی نکنین.

چون واقعا گذشتن از این پیش غذای خوشمزه خیلی سخته. به غیر از این چهار روش، دو روشسیب زمینی تنوریوسیب زمینی سرخ کرده در فرهم خیلی خیلی جذابن. من دیگه طاقت ندارم.

شیرینی ناپلئونیرا با کاتر از وسط دو نصف کنید و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیرهایی که از کنارش بریدیم داخل سینی فر با دمای 400 درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت 7 الی 10 دقیقه قرار میدهیم تا خمیر کاملا بالا بیاد و لایه به لایه بشود.بعد از 10 دقیقه دمای فر را پایین می آوریم و به مدت 20 تا 25 دقیقه با دمای فر 5 درجه فارنهایت قرار میدهیم تا روی خمیر یکم طلایی شود.وقتی که از فر بیرون آوردیم صبر میکنیم تا کاملا خنک شوند. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده میکنیم.

بسیاری از خانمها دوست دارن شیرینی هایی که توی شیرینی فروشی رو میبینن رو خودشون بتونن توی خونه درست کنن، یکی از این شیرینی ها،شیرینی بهشتییاشیرینی کرکیاست که اگه نکاتی که گفته میشه رو خوب رعایت کنید می تونید یه شیرینی عالی برای عید و مناسبت های دیگه تهیه کنید.

نحوه درست كردن فسنجون با مرغ

طرز درست كردن بيف استراگانف

اموزش درست كردن قهوه با شير

درست كردن حريره بادام

خدمات میهن پرداخت به دانشجویان خارج از ایران

زمینی ,خورش ,شیرینی ,کرده ,فسنجون ,خیلی ,قرار میدهیم ,درجه فارنهایت ,خورش فسنجان ,خورش فسنجون
مشخصات
آخرین جستجو ها